Uusi blogi

Uusi blogini: http://sininenaliisamaalla.blogspot.fi/

lauantai 4. lokakuuta 2008

Välikausitakki minulle itselleni

Viime keväänä jo ostin ja leikkasin omaa välikausitakkia varten kankaat ja tarvikkeet. Jotenkin vaan se ompeleminen jäi silloin ja nyt päätin sitten tämänkin aloittaa, jotta saan pois tilaa viemästä ja käyttöön. En minä tähän taas ole mitenkään supertyytyväinen, mutta kyllä tämä ihan peruskäyttökamaa on. Kankaan kosteussuojaus, helppo rypistyvyys (ei taida kyllä käytössä pahasti rypistyä, mutta paininjalan alla rypistyi) ja vuorikankaan liukkaus tekivät tästä vähän haasteellisen. Malli tuntuu päällä ihan hyvältä, olisi kyllä tässäkin saanut hartioiden kohdalta olla vähän leveämpi, mutta ei tämä mitenkään pahasti kinnaa, eikä tällä kai tarkoitus ole jumppaan lähteäkään. Sen verran mallia muunsin, että jätin tekemättä rinnan alapuolelle vetoketjutaskut, olivat minusta hassussa

kohdassa, eikä sellaisia taskuja tulisi käytettyä. Ja sen lisäksi lisäsin sisäpuolelle
kännykkätaskun, kännykkä on minusta aina vähän hassussa paikassa, mikäli se on pelkässä ulkotaskussa. Yllättävän vähän tämän tekemiseen meni aikaa (kankaat olin tosiaan leikannut viime keväänä valmiiksi), olisikohan yhteensä tullut ommeltua n. 6-7 tuntia.

Malli Ottobre Woman 2/2007 malli 18 ulkoilutakki Koko 44 Kangas Kangastukusta ostettu Luhdan ulkoilutakkikangas (kosteussuojattu) ja vuorikankaana vuorisatiini.


Tähän haluan vielä laittaa yhden pienen kuvan, joka ei mitenkään liity tähän takkiin (muuten kuin niin, että takki olisi ilman tätä voinut valmistua aiemmin).

Eli tämän näköistä jälkeä tulee, kun iso pakettiauto ilman kuskia törmää pysäyksissä olevaan autooni. Onneksi vika oli tuon auton kuskin (joka oli tosiaan auton ulkopuolella), eikä minun. Nyt minulla on sitten määrittelemättömän ajan vara-auto käytössäni ja oma rakas autoni on peltikorjaamolla.

Ei kommentteja: